1 su bardağı TURAP kırmızı mercimeği yıkayıp 1 litre su ile ateşe koyun. Mercimek...
TURAP NOHUTLARI haşlayıp kabuklarını temizleyin. Haşlanmış nohut, tahin, limon su...
Turap kuru fasulyeler bir gece önceden sıcak suya konulur. Soğan yemeklik doğranı...
Tencerede yağ ile birlikte küçük doğradığımız soğanlar, hafif pembeleşinceye kada...
TURAP PİRİNÇ bol su ile yıkanarak ılık tuzlu suda yarım saat kadar bekletilir. Bu...
Sıvı yağı tencereye alınarak yemeklik doğranan soğanlar hafif pembeleşinceye kada...
TURAP nohut ve fasulyeyi ayrı ayrı haşlayın. Sonra TURAP buğdayı yıkayıp, tencere...
TURAP barbunyalarımız yıkandıktan sonra, tencerede 5-6 dakika kadar kaynatılır. B...