• Mercimek Köftesi

    1 su bardağı TURAP kırmızı mercimeği yıkayıp 1 litre su ile ateşe koyun. Mercimek...

  • Humus

    TURAP NOHUTLARI haşlayıp kabuklarını temizleyin. Haşlanmış nohut, tahin, limon su...

  • Etli Kuru Fasülye

    Turap kuru fasulyeler bir gece önceden sıcak suya konulur. Soğan yemeklik doğranı...

  • Bulgur Pilavı

    Tencerede yağ ile birlikte küçük doğradığımız soğanlar, hafif pembeleşinceye kada...

  • Şehriyeli Pirinç Pilavı

    TURAP PİRİNÇ bol su ile yıkanarak ılık tuzlu suda yarım saat kadar bekletilir. Bu...

  • Mercimek Çorbası

    Sıvı yağı tencereye alınarak yemeklik doğranan soğanlar hafif pembeleşinceye kada...

  • Aşure

    TURAP nohut ve fasulyeyi ayrı ayrı haşlayın. Sonra TURAP buğdayı yıkayıp, tencere...

  • Barbunya Pilaki

    TURAP barbunyalarımız yıkandıktan sonra, tencerede 5-6 dakika kadar kaynatılır. B...